HOŞ GELDİNİZ (welcome)



Arı gibi bir muhteşem canlıyla ilgileniyorum ne öğreniyorsam burada paşlaşmak istedim.Saygılar Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun


Cuma, Mart 21, 2008

DEĞİŞİM BAŞLADI


Şu bir gerçektir ki, bir milletin kalkınmasının sürdürebilmesi için, güçlü ve esaslı temellere ve mükemmel bir ahlakî yapıya ihtiyacı vardır. Paylaşmaya dayalı kardeşlik anlayışı ile hareket eden bu sanal ortamdaki insanlar işte bu mükemmel ahlaki davranışları sayesin de hem kendilerini hem de paylaşıma katılanları sürekli geliştirmektedirler. (Bu ahlak nebilerden kopup gelen Anadolumuzda filizlenen yunus gibilerin ahlakıdır.)

Sanal ortamdaki Arıcılık Bilgi ve Teknolojik gelişmelerin paylaşımında Allah rızasını gözetmek ve O'na şükretmek için kullanılması, Hz. Süleyman devrinde olduğu gibi günümüzde de bu nimetlerin güzelliğini ve sayısını şüphesiz arttıracaktır. İşte bu nimet bir kartopu etkisi gibi büyüyecektir. Ömrü yetip sağ kalan insanlar buna şahit olacaklardır.

Arıcılıktaki bütün bu gelişmeler işte bu mükemmel ahlak sayesinde olacaktır. Yüce Allah'ın nimetlerine şükredilmesinde bir gevşeklik yaşanmazsa, Allah nimetlerini yaymaya ve onları arttırmaya devam edeceğini, bize şu ayetiyle müjdelemektedir:

Bir kavim (toplum), kendinde olanı değiştirinceye kadar Allah, ona nimet olarak bağışladığını değiştirici değildir. Allah şüphesiz işitendir, bilendir. (Enfal Suresi, 53)

Gizlilikten, Bencilikten, Bildiğini mezara götüren bir ortamdan uzaktayız artık…

Evet, arkadaşlar biz kendimizi değiştirmeye başladık. Değişim süreci başlamıştır artık. Şükürler olsun…Kalın sağlıcakla..

4 yorum:

İlhami Uyar dedi ki...

Değerli Hüseyin bey,sevgi paylaşılınca çoğalır,üzüntü paylaşılınca azalır,atalarımızın veciz sözü herşeyi özetliyor sanırım.Bilgi paylaşımı çok önemli,yapılan hatayı veya güzel bir olayı görüp hata yapmıyoruz veya güzel olaydan iyi dersler alabiliyoruz.Sevgi ve saygılarımla,işlerinizde başarılar dilerim.

Hüseyin ALTIN dedi ki...

Teşekkürler
kal sağlıcakla

PINARHİSARLI ARICI dedi ki...

DEGERLİ ARKADAŞ HÜSEYİN BEY BİLGİ PAYLAŞILIRSA BİLGİDİR YOKSA KİŞİYE DERT OLURMUŞ BENCE BU BLOG DOSLUGU BİLE KİŞİLERİN GÖNLÜNE BİR NEBZEDE OLSA DOSTLUK VE BİLGİ AKIŞI SAGLIYOR KAL SAGLICAKLA
ALLAHIN SELAMETİ ÜSTÜNE OLSUN

Hüseyin ALTIN dedi ki...

Teşekkürler
kal sağlıcakla